ברוקולי וכרוב נגד סרטן שד

    אכילת ירקות ממשפחת המצליבים כברוקולי, כרובית, כרוב ניצנים – עשויים לעצור ו/או להאט התפתחות של סרטן השד.


    ממחקר שנערך באוניברסיטת אילינוי ופורסם בכתב העת Journal of Nutrition צויין כי לחומרSULl סולפוראפאן יש תכונות הנוגדות סרטן. מחקר זה שהוא הראשון מסוגו, מראה כי הוא עשוי גם לחסום פעילות בשלבים המתקדמים בסרטן שד.
    אין יודעים עדיין אם אכילה בלבד תספק את הנדרש או יהיה צורך בתוספי מזון. אך ללא כל ספק בשלב זה אכילה של מוצרים ממשפחת המצליבים יכולה למנוע ו/או לשפר את מצב חולות סרטן השד.