תזונה וכאבי פרקים

בזמן כאבי פרקים או דלקת פרקים יש מקום לטיפול תרופתי אך לא פחות מכך יש להימנע ממוצרי סוכר וסוכר מעובד בפרט.  מוצרים מעובדים ומטוגנים בשמן עמוק ובעיקר שמן ממוחזר.

שימוש במלחים - עודף נתרן ומוצרים המכילים אומגה 6 כשמנים לטיגון היכולים להגביר את מצב הדלקת, אך מספר מוצרים טבעיים תזונתיים המונעים כאב ומורידים את מצב הדלקת כמו דובדבנים שבהם ישנם חומרים המורידים את ריכוז חומצת השתנן (Uric Acid), אננס המכיל כמות של בבורמלין שגם הוא בעל תכונות אנטי דלקתיות.

 חומץ תפוחים, ג'ינג'ר, וכורכום  (Turneric) בעלי התכונות האנלגטיות משככי כאב ונוגדי דלקת ומוצרים המכילים אומגה 3 כדג סלמון וכו'ץ